Jak podnikat II.

Jak podnikat II.

Podnikáte, ale přesto myslíte jako živnostník? Že v tom není rozdíl? Poslechněte si druhý díl našeho rozhovoru s podnikatelem Jiřím Jemelkou.

Podnikatelé, kteří začínali jako živnostníci, často nedovedli změnit strategii ve chvíli, kdy si to podnik vyžadoval. Živnostník je ten, kdo sází především na vlastní schopnosti, odbornost a šikovnost. U podnikatele ale musí dojít k proměně. Jaké? Hledá schopnost a šikovnost u svých zaměstnanců. To však není vše. Více vám poví Jiří Jemelka.

V tomto dílu vás také naučí rozlišovat mezi základními rolemi v podniku, tedy mezi podnikatelem, manažerem a odborníkem. Plníte všechny tyto funkce od začátku sami? Tak to není nic nového v řadě firem. Ale co když už na to nestačíte? Proto tento příspěvek uzavřeme rozhovorem o tom, jak dobře vést podnik.

play buttonJak podnikat II. (22:00)

Rozhovor vede Marek Chvátal

Music by Scott Holmes.

V třetím pokračování se zaměříme na finance, práci s cash flow a finanční plánování.

Pravidleným hostem těchto rozhovorů je Jiří Jemelka, předseda našeho KOMPASu a zakladatel společnosti J.I.P. pro firmy. Díky této firmě má zkušenosti s revitalizacemi a restrukturalizacemi ve více jako 150 štředně velkých firmách. Umí tedy pojmenovat ty nejčastější chyby, které podnikatelé dělají. Někteří z vás možná znají Jiřího Jemelku z našich úspěšných seminářů zaměřených na problematiku řízení financí, strategii, marketing, hledání lidí apod.

Poslechněte si i první část:

play buttonJak podnikat I. (12:20)

Music by Scott Holmes.

Nenechte si ujít novinky z KOMPASu

Odběr novinek z KOMPASu = zajímavé informace, pozvánky na kluby, semináře, konference, duchovní obnovy a další události.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů (GDPR).

Denně verš z Bible na email

Zadejte Vaše celé jméno a kontaktní e-mail a budeme Vám každé ráno posílat verš z Bible
Souhlasím se zpracováním osobních údajů (GDPR).