Jak podnikat aneb Know how Jiřího Jemelky

Jak podnikat aneb Know how Jiřího Jemelky

S novým školním rokem otevíráme další sérii rozhovorů, která se nyní zaměří na praktické rady z oblasti podnikání, řízení a vedení lidí.

Pravidleným hostem těchto rozhovorů je Jiří Jemelka, předseda našeho KOMPASu a zakladatel společnosti J.I.P. pro firmy. Díky této firmě má zkušenosti s revitalizacemi a restrukturalizacemi ve více jako 150 štředně velkých firmách. Umí tedy pojmenovat ty nejčastější chyby, které podnikatelé dělají. Někteří z vás možná znají Jiřího Jemelku z našich úspěšných seminářů zaměřených na problematiku řízení financí, strategii, marketin, hledání lidí apod.

V prvním příspěvku Vám představíme ve zkratce Jiřího podnikatelský příběh a jeho základní postoj k podnikání. V těch dalších, které budeme zveřejňovat jednou za 14 dní, se můžete těšit na praktické rady z oblastí řízení cash flow, tvorby finančního plánu, zvládání vlastních financí anebo taky jak podstatný je rozdíl mezi podnikatelem a živnostníkemm jakou roli hraje v podnikání specializace.

V dalších rozhovorech také nezapomenem zapojit duchovní stránku podnikání a budeme se zamýšlet nad zpětnou vazbou, kterou dává Bible našemu podnikání a jak Boží slovo uvádět do praxe.

A nyní už se zaposlouchejte do první části. Rozhovor vede Marek Chvátal

play buttonKnow how Jiřího Jemelky I. (12:20)

Music by Scott Holmes.

Nenechte si ujít novinky z KOMPASu

Odběr novinek z KOMPASu = zajímavé informace, pozvánky na kluby, semináře, konference, duchovní obnovy a další události.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů (GDPR).

Denně verš z Bible na email

Zadejte Vaše celé jméno a kontaktní e-mail a budeme Vám každé ráno posílat verš z Bible
Souhlasím se zpracováním osobních údajů (GDPR).