Zveme vás na konferenci - rozhovory z rádia

V nedávné době předseda spolku KOMPAS Jiří Jemelka, poskytl rozhlasové rohovory, na Rádiu 7 a Rádiu Proglas. Během těchto rozhovorů představil posluchačům činnost a vizi spolku KOMPAS, který se zaměřuje na podporu a rozvoj křesťanských hodnot ve společnosti a především pak mezi podnikateli, manažery a obchodníky. Především pak pozval a vybídl posluchače, aby se zúčastnili nadcházející konference s názvem "Křesťan a peníze". Tato konference se uskuteční 25. května na Velehradě a nabídne řadu přednášek a diskuzí na téma správného hospodaření s penězi z křesťanské perspektivy. Jiří Jemelka aké zdůraznil, že konference je otevřena všem, kteří mají zájem o propojení své víry s každodením finančním rozhodováním. Poslechněte si oba rozhovory a přihlšte se na konferenci. Těšíme se na vás!


 Rozhovor na Rádiu 7


 Rozhovor na Rádiu Proglas

Bůh mě povolal do SIPORY

O své zkušenosti z dobrovolnické činnosti pro organizaci SIPORA se s námi podělila paní Veronika Ježová.

Otcovství jako poslání

Minulý měsíc jsem na semináři potkala pana Pavla Čevelíka. Mluvil o své rodině s obrovskou láskou a něhou. Nedalo mi to a požádala jsem ho, aby nám napsal něco o své rodině. Jak vnímá otcovství úspěšný podnikatel z jižní Moravy a jak se mu daří jej propojovat s vírou?

Pozvánka na konferenci - rozhovor na rádiu Proglas

Na témata z osobního i pracovního života se zaměří konference „Jak z krize podnikajícího křesťana“, která se bude konat 27. května v prostorách Stojanova gymnázia na Velehradě. Akci pořádá neziskové společenství KOMPAS, které sdružuje křesťanské živnostníky, obchodníky a malé firmy. O připravované konferenci mluvil na Proglasu předseda KOMPASu Jiří Jemelka.

Otevíráme dveře milosti a pokoji

Jaromíra Biolka jsem poznal na letošních Dnech v tichu, které pořádáme. Zaujal mne svým klidem a otevřeností. V Týnci nad Sázavou provozuje kavárnu, ve které chce nabídnout více než občerstvení. Nabízí setkání s Tátou.

KOMPAS je především služebník

Rozhovor s projektovým manažerem KOMPASu Markem Chvátalem o počátcích neziskového sdružení KOMPAS a jeho činnosti.

Jak se dostat z krize?

Podnikání je velmi náročná disciplína. Zvláště nyní, kdy překonáváme nečekané překážky. Jak můžete postCOVIDovou dobu zvládnout ve zdraví?

Mons. Jan Graubner: První kroky k synodalitě

Papež František nás zve na synodální cestu. Oč jde? O obnovu, která má být společným dílem.

Přísná, spravedlivá a odvážná

Julie Kamanová je energická a kreativní dáma, pro kterou je velkou vášní účetnictví. A protože se takové vášni nemohla plně oddat coby samostatná účetní, založila si účetní a daňovou kancelář JK EDIT. Ukázalo se, že Julie je stále živý plamen, který neustále rozpaluje ostatní a probouzí pro mnohé nepochopitelnou vášeň k číslům a proměnlivým předpisům.

Hledání, všechny smutky zahání

Miroslav Pavlíček vybudoval malou rodinnou firmu nabízející hodnotné bazény z Francie. Po více jak 10 letech je o tento produkt enormní zájem. Přesto se Miroslav rozhodl podnikání opustit a začal sloužit ve své církvi jako kazatel.

Roman Joch: Robert Krieble a jeho vize

Byl to první miliardář, kterého jsem osobně potkal. A zarazilo mě, jak skromný, nekomplikovaný člověk to byl. Bob Krieble (1916-97).

Nenechte si ujít novinky z KOMPASu

Odběr novinek z KOMPASu = zajímavé informace, pozvánky na kluby, semináře, konference, duchovní obnovy a další události.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů (GDPR).

Denně verš z Bible na email

Zadejte Vaše celé jméno a kontaktní e-mail a budeme Vám každé ráno posílat verš z Bible
Souhlasím se zpracováním osobních údajů (GDPR).